Loading...
CONTRA EXPERTISE 2021-03-11T16:01:19+00:00


NCETB

kan ook bemiddelen bij contra-expertise

Wanneer u schade heeft moet u deze melden aan uw verzekeraar. Deze stuurt vervolgens een expert om de oorzaak, toedracht en omvang van de schade vast te stellen. De expert zal, wanneer de belangen van zijn opdrachtgever en die van de verzekerde niet meer parallel lopen, uiteraard eerder de keuze maken om de belangen van zijn opdrachtgever, de verzekeraar dus, te dienen.

Daarnaast is het zo dat met de kennis en ervaring van deze expert op het gebied van schaderegeling en polisvoorwaarden, je als verzekerde al direct op achterstand staat. Om nu tegengewicht te bieden aan deze kennis en ervaring,
bieden de meeste polissen in Nederland de mogelijkheid om een eigen expert (ook wel contra-expert genoemd) te benoemen. De kosten hiervan zijn op uw polis geheel of nagenoeg geheel meeverzekerd.

Onze deskundige afdeling ‘contra expertise’ is onafhankelijk , zonder binding met één van de verzekeraars. Zij hebben alle disciplines in huis die benodigd zijn voor een optimale afwikkeling van een schade. Onder onze specialisten bevinden zich bouwkundige experts, werktuigbouwkundige experts en bedrijfsschade experts.

NCETB beschikt over referenties in zeer diverse bedrijfstakken. Wij treden uitsluitend op namens de gedupeerden. Uiteraard hebben wij alle disciplines in huis om uw schade adequaat te kunnen behandelen. Referenties kunnen wij u desgewenst verstrekken.

Neem contact op!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden en diensten van NCETB?

Neem contact met ons op, dan beantwoorden wij al uw vragen.

NCETB BV

Neem contact op via
0475 – 350035

Stuur een mail naar 
info@NCETB.nl

Contact